- Rikke og jeg har både tid til hinanden og tid til os alle sammen. På den måde er det en vidunderlig konstellation. Samtidig er der også tid til, at vi kan gøre ting hver for sig, siger Flemming Møldrup. (Arkivfoto) Foto: Oscar Scott Carl/Ritzau Scanpix

Kendt fra DR og nygift: Bor med en anden kvinde

17. maj, 13:15
Flemming Møldrup er flyttet sammen en veninde gennem tyve år, mens hustruen bor i en nærliggende gade.

Flemming Møldrup lever lidt anderledes end de fleste.

Livsstilseksperten, der især er kendt fra DR-programmet 'Kender du typen?', blev gift sidste sommer, men kort tid efter brylluppet flyttede han sammen med en anden kvinde en sin kone.

Det fortæller han i et interview med Femina, skriver Her&Nu.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary bekymret: Hvad bliver konsekvensen?

Flemming Møldrup er flyttet sammen en veninde gennem tyve år, mens hustruen Rikke Møldrup Rasmussen, der ejer tøjmærket Moshi Moshi Mind, bor i en nærliggende gade.

- Rikke og jeg har både tid til hinanden og tid til os alle sammen. På den måde er det en vidunderlig konstellation. Samtidig er der også tid til, at vi kan gøre ting hver for sig, siger den 50-årige livsstilsekspert.

Han fortæller til Her&Nu, at han kun har fået positive tilbagemeldinger efter at være stået frem med den utraditionelle livsform. Både Flemming Møldrup og hustruen har store børn fra tidligere forhold.