Modelfoto. Foto: Jumpstory.dk

Kendt butik meldt til politiet: "Svindel, fup og lort"

24. dec 2019, 12:17
Kunderne er langt fra tilfredse med den århusianske webshop Styled.dk.

Det værste svindelfirma, fup og lort.

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når flere utilfredse kunder sætter sig til tasterne for at sætte ord på deres oplevelser med webshoppen Styled.dk.

LÆS OGSÅ:Efter hektisk år: Kristian Jensen bryder tavsheden

Den digitale butik er ikke blot i massiv modvind på Trustpilot og Facebook, hvor flere af brugerne advarer om at bruge den århusianske webshop, der reklamerer med at sælge modetøj til mænd på nettet.

Siden i sommers har 23 kunder klaget over netbutikken til Forbrugerombudsmanden, mens politiet har fået 18 henvendelser fra utilfredse kunder.

Nu har Forbrugerombudsmanden valgt, at de 23 klageslager skal sendes videre til politiet for at afgøre, om der er tale om lovovertrædelser.

- Vi har undersøgt samtlige sager og har overdraget dem alle til Østjyllands Politi, da vi ønsker, at politiet skal stå for den videre efterforskning, siger Stine Weibel - der er fuldmægtig, cand.jur. hos Forbrugerombudsmanden- til Århus Stiftstidende.

Sagerne drejer sig hovedsageligt om kunder, der har bestile varer i webshoppen. Pengene bliver trukket, mens de bestilte produkter dukker aldrig op i virkeligheden.

Flere har også klaget over, at Styled.dk på hjemmesiden skriver, at de lover levering i løbet af 24 timer, men at man som kunde må vente i ugevis  - hvis de kommer.

Andre kunder er utilfredse med, at der på hjemmesiden står, at Styled.dk får fem stjerner på Trustpilot, hvilket ikke passer. 

Og så findes der kunder, som har oplevet, at de har modtaget billige kinesiske varer i stedet for dem, som de bestilte og betalte for inde på hjemmesiden.

Århus Stiftstidende har tidligere været i kontakt med flere af de utilfredse kunder. En af kunderne har forklaret til den østjyske avis, at han bestilte en jakke fra det amerikanske tøjfirma Shadez New York.

Han bestilte jakken i slutningen af april, men den dukkede først op i maj.

- Da jakken så endelig kom, var det en billig "kopi-vare", hvor der står Fashion Jeans i nakkemærket i stedet for Shadez, og vaskeanvisningen er på kinesisk, lød det fra den utilfredse kunde.