En række andre unge piger blevet misbrugt af en person, som har udgivet sig for at være en 52-årig kvindelig caster Tanja Grundwald, der blandt andet har været med til at skabe film som 'Ser du månen, Daniel' og 'Klassefesten 1, 2 & 3' samt tv-serien 'Anna Pihl', skriver bt.dk.  

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvad ved du om EM i herrehåndbold?

Svindelen er foregået ved hjælp af en gmail-konto med Tanja Grundwald navn. Hun er klar over, at personen bag svindelnummeret er en mand, fordi en af pigerne har talt i telefon med vedkommende, som havde en mandestemme. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

Manden har også benyttet en kopi af hendes arbejdsmail fra hendes virksomhed Another Casting Company og forsøgt at skabe et tillidsforhold til de unge piger ved at lokke med tomme løfter om store filmroller.

LÆS OGSÅ: TV2 afslører: Nye skuespillere indtager Badehotellet

Han har også krævet at se videoer af pigerne - i nogle tilfælde skulle de være nøgne. Hanna Nørgaards 18-årige datter er en af de piger, som tidligere på ugen fik besked om, at hun var i spil til en rolle i en ny stor dansk Netflix-serie. 

- Personen ville derfor have, at min datter skulle simulere et blowjob på en agurk, siger hun til bt.dk og fortsætter:

- Det er meget bekymrende for en mor til fire piger, og jeg håber, at det her kan være med til at advare andre.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Bodil Jørgensen nøgen

Tanja Grundwald er i øvrigt datter til den afdøde skuespiller Morten Grundwald, der er mest kendt for sin rolle som Benny i Olsen Banden-filmene.