Pernille Rosendahl og Kristian Jensen har endnu ikke svaret på, om de kommer til nytårsfest hos kendisparret Christina og Claus Hembo. Foto: Emil Hougaard/ Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Kendis-par inviterer Rosendahl og Jensen til fest

20. dec 2019, 14:41
Kristian Jensens eks-kone vil ikke blive inviteret, hvis de takker ja til Christina og Claus Hembos nytårsinvitation.

Kendisparret Christina og Claus Hembo har inviteret Venstre-profilen Kristian Jensen og sangerinden Pernille Rosendahl til nytårsfest, skriver Se og Hør.

LÆS OGSÅ: Politiker donerer sin løn væk: - Har betalt den højeste pris

Det er knap tre uger siden, at det kom frem, at den tidligere udenrigsminister efter knap 21 års ægteskab gik fra Trine Overmark Jensen, som han har tre sønner med, for at danne par med Pernille Rosendahl.

- Vi har allerede tilbudt Pernille og Kristian, at de kan holde nytår hos os. De skal være så hjertelige velkomne, siger Claus Hembo til Se og Hør.

Ifølge ugebladet vil Claus og Christina Hembo vise hensyn, og ikke invitere Trine Overmark Jensen, hvis Pernille Rosendahl og Kristian Jensen takker ja til invitationen.

Claus Hembo har i mange år været Kristian Jensens ven. Han er direktør for Christina Design London, som ejes af Christina Hembo, der er smykke- og urdesigner.

LÆS OGSÅ: Kendt restaurant afsløret: "Åndssvagt og dumt"