Peter Norvig er gået konkurs med sit firma Loving Rooms. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Kendis-mægler går konkurs

3. jun, 15:47
Peter Norvig har haft et par år med mange økonomiske udfordringer. Senest er han gået konkurs med sit selskab Living Hooms.

Den kendte ejendomsmægler Peter Norvig er gået konkurs med sit ejendomsfirma Living Homes. Ifølge Finans.dk blev firmaet i fredags taget under konkursbehandling ved Sø- og Handelsretten.

LÆS OGSÅ: Sosu dømt: 90-årig kvinde døde

Firmaet, der solgte luksusboliger, havde ifølge regnskabet fra 2018 et underskud på 1 million kroner og beskæftigede 18 medarbejdere. En uafhængig revisor skrev i regnskabet dengang, at der var sket en overtrædeles med momslovgivningen:

- I strid med momsloven er der i årets løb ikke indsendt momsangivelse for 4. kvartal til SKAT, hvorved ledelsen kan ifalde ansvar, skrev den uafhængige revisor i regnskabet.

Konkursen med Living Rooms kommer i kølvandet på en række andre økonomiske problemer.

I 2018 blev han i et år frataget retten til at agere og kalde sig ejendomsmægler, da han var for længe om at tilbagebetale depositummet på en ejendomshandel, der gik i vasken. Peter Norvig blev dog ved med at bruge sin titel og måtte betale en både på 275.000 kroner.

Den 21. april blev hans mangeårige Nybolige-interessentskab med konen Hanne Nørrisgaard lukket.

LÆS OGSÅ: EU lytter til dansk uro over løn: Fagbevægelsen er ikke tryg

Samme dag blev hans møbelselskab LovingRooms sendt til tvangsopløsning af Erhvervsstyrelsen, og i maj blev han erklæret personlig konkurs. Peter Norvig har dog ifølge Finans forklaret, at han har betalt den regning, der førte til den personlige konkursen.

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere har ifølge Ekstra Bladet i otte sager givet mæglerfirmaet bøder for sammenlagt 1 mio. kr.