Maria Lucia var med i "Vild med dans" i 2013, hvor hun dansede sammen med Morten Kjeldgaard. Foto: Betina Garcia/Ritzau Scanpix (arkiv)

Dansk kendis jubler: "Mit livs største eventyr"

16. jan, 19:51
Maria Lucia er gravid og må melde afbud til stor musical.

Den 35-årige sangerinde og skuespiller Maria Lucia Heiberg Rosenberg venter barn. Det fortæller hun i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Her er danskernes dom over OK-forhandlinger: Så mange tror på konflikt

"Jeg står p.t. midt i mit livs største eventyr, og jeg er både nervøs, fordi alt er så nyt og føles så anderledes lige nu, men også virkelig spændt på rejsen, og jeg glæder mig helt enormt til at møde det lille vidunder, som naturligvis kommer i første række nu", siger sangerinden i pressemeddelelsen.

Maria Lucia, som hun er bedst kendt som, venter barn med sin forlovede, den svenske artist Albin Håkan Fredy Ljungqvist, som lyder kunstnernavnet Albin Fredy. Familieforøgelsen er sat til at ske til sommer.

Graviditeten forhindrer ikke Maria Lucia i at spille den vordende brud Astrid i "Den skaldede frisør - the musical", som har premiere 5. marts i Scandic Falkoner i København.

"Jeg agter at lytte til min krop, så jeg ikke overbelaster mig selv", udtaler hun i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe politiaktion på motorvej: 14 personer anholdt

Maria Lucia må tilgengæld træde ud af forestillingen "She loves You", der har premiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i København den 19. juni - temmelig tæt på Maria Lucias termin.

Albin Fredy er uddannet musical performer og er sangskriver og showskaber. Han
har deltaget i Dansk Melodi Grand Prix i både 2013 og 2018.

Albin Fredy

Albin Fredy ses her under prøveren ved Dansk Melodi Grand Prix i 2018. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix (arkiv)

LÆS OGSÅ: Pas på: Svar ikke på denne mail