Både Katherine Diez og Dan Jørgensen lagde et billede på instagram for at bekræfte deres kærlighed. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Debattør bekræfter: Jeg er kæreste med minister

18. nov 2019
Klimaminister Dan Jørgensen og kulturdebattøren og litteraturanmelderen Katherine Diez afslører på Instagram, at de danner par.

Kulturdebattøren og litteraturanmelderen Katherine Diez fortæller, at hun danner par med Klima-, Energi- og Forsyningsminister Dan Jørgensen (S).

LÆS OGSÅ: TV 2-vært siger stop: Ramt af angst

"Jeg har mødt mit livs kærlighed. Og jeg har eksisteret kun i dén. I ham", skriver 30-årige Katherine Diez, som også kan skrive influencer på visitkortet, på Instagram.

Her refererer hun især til litteraturen, når hun skal sætte ord på sin kærlighed til den 14 år ældre socialdemokrat.

"Han, som tager af sted tidlig morgen og kommer hjem sen aften og stadig har mandsmod og styrke nok til at tøjle mig, sin sarte mimose og hendes længselssuk", skriver Katherine Diez videre og slutter med den helt store kærlighedserklæring:

"Ja. Sådan er det. Men jeg har mødt mit livs kærlighed. Og jeg har mødt verdens kærligste, klogeste og mest idealistiske mand og menneske."

Dan Jørgensen er mere afmålt i sin udmelding. Han har postet det samme billede som Katherine Diez, men nøjes med at tilføje en hjerte-emoji.

LÆS OGSÅ: DR-stjerne konkurs: 160 millioner kroner i gæld

View this post on Instagram

❤️ @katherine_diez

A post shared by Dan Jørgensen (@danj.klimaminister) on