Kate Winslet: Sexscene med DiCaprio mærkelig

15. aug 2008
Det var yderst akavet for skuespilleren Kate Winslet, da hun i forbindelse med en ny film skulle indspille en sexscene med sin tidligere Titanticelsker, Leonardo DiCaprio.

Man skulle ellers tro, at netop de to var vant til det.

Bag duggede ruder indspillede Kate Winslet og Leonardo DiCaprio sammen en af filmhistoriens mest berømte sex-scener i 90'er storfilmen Titanic.

Men i et interview til det amerikanske blad Entertainment Weekly røber britiske Kate Winslet, at hun fandt det yderst akavet, da de to igen skulle indspille en sex-scene.

Det skete i forbindelse med den kommende film 'Revolutionary Road' - en film, der bliver instrueret af Kates egen mand, Sam Mendes.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Jeg blev ved med at sige: Det her er for... mærkeligt, siger Kate Winslet  til Entertainment Weekly.

- Leo var bare sådan 'Kom over det'. Og jeg svarede 'jah, en lille opfrisker: Du er min bedste ven. Han er min mand. Det her er en smule mærkeligt'.

Efterfølgende er Winslet dog blevet glædeligt overrasket over resultatet.

- Jeg havde ikke indset, hvor meget min kemi med ham (Leonardo DiCaprio, red.) siden Titanic stadig ville holde ved. Det er dejligt at opleve, at vi bare kan glide direkte ind i det, som sad det på rygraden, forklarer den 32-årige skuespillerinde til Entertainment Weekly.

faktaboks