Jesper Vollmer ses her sammen med hustruen Annette Heick. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Kæmpe brøler før DR-program: ”En tanketorsk”

11. sep 2019, 10:58
Tv-kokken Jesper Vollmer kom til at afsløre væsentlig detalje på Instagram, inden DR-programmet "Kender du typen" blev sendt.

Det var lidt fjollet og en tanketorsk af de store fra tv-kokken Jesper Vollmers side, da han i utide lagde et billede på Instagram.

LÆS OGSÅ: Bruger stjålne firmabiler til tyvetogt: Kan du hjælpe?

Billedet viste en halvfærdig saltvandspool i hans og Annette Heicks baghave.

Men netop poolen var afslørende i forhold til tirsdag aftens helt nye afsnit af det populære DR-program "Kender du typen".

Her præsenterede værten Mads Steffensen de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup for en halvfærdig pool. Og havde man set Jesper Vollmers opslag var dagens hovedperson afsløret.

- Det var lidt fjollet, og det var virkelig en tanketorsk fra min side. Jeg havde lagt et billede op fra haven, som den så ud i programmet, hvor alle mine tusind følgere (Godt 27.000 følgere, red.) kunne se, at det var der, jeg boede, og at eksperterne havde været der. Da det så gik op for mig, at jeg havde lagt det op, før programmet blev sendt, så slettede jeg det med det samme. Det nåede nok at ligge der i omkring en halv time, siger Jesper Vollmer til Ekstra Bladet.

Ifølge avisen henvendte flere af Jesper Vollmers følgere sig til ham og fortalte, at han havde været lidt for hurtig på aftrækkeren.

- [...] en af mine venner skrev også, at jeg havde lavet en Amalie (realitykendissen Amalie Szigethy, red.), fordi hun også er kommet til at gøre det samme. Så tænkte jeg bare "Åh, fuck", og så slettede jeg opslaget igen og lagde et nyt op efter udsendelsen.

Se den færdige pool her

LÆS OGSÅ: Janni Spies om forhold til 17 år yngre mand: ”En udfordring”