Peter Møllers bærbare PC blev taget af SAS' kabinepersonale efter en flyvetur fra New York til Københavns lufthavn. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kabinepersonale tog Peters PC: Fik arrogant svar

24. jan 2020, 19:00
Da Peter Møller var landet med et fly fra New York til København opdagede han, at hans bærbare PC var forsvundet. Men der var ikke meget hjælp at hente, da han efterfølgende bad flyselskabet SAS om at tage hånd om sagen.

Der ventede Peter Møller en ubehagelig overraskelse, efter han havde taget turen med fly fra New York til København. Her kunne han nemlig konstatere, at kabinepersonale fra SAS havde taget hans bærbare computer, skriver bt.dk

LÆS OGSÅ: Frynsegoder - Borgmester blæser på reglerne

- Jeg spørger folk omkring mig, om de har set den, men ingen havde set den. Jeg henvender mig til kabinepersonalet, der kan fortælle mig, at den jo lå på sædet (ved siden af mig), og derfor havde de taget den og afleveret den til gaten inden afgangen fra New York, skriver han ifølge bt.dk på sin Facebook-profil og tilføjer:

- Jeg er så rystet over, at det i det hele taget kunne lade sig gøre. Både at man som kabinepersonale bare gør dette, men samtidig opfører sig sådan over for sine kunder.

Han lagde ikke mærke til, at computeren blev taget, da han var travlt optaget med at se film i flyveren. Derfor bad han personalet om at få en kvittering som dokumentation for, at PC'en var væk, som personalet angiveligt nægtede at give ham. Han rettede også henvendelse til SAS' bagagepersonale for at få sin computer tilbage, men her var der heller ingen hjælp at hente. 

Det var årsagen til, at han efterfølgende tog kontakt til Newark Lufthavns hittegodskontor. Men da de havde heller ikke held til at finde computeren, blev sagen lukket af den amerikanske lufthavn.   

Hos SAS forklarede man, at PC'en blev fjernet af sikkerhedsmæssige hensyn. 

- Vores førsteprioritet er altid sikkerhed. Da vores crew bliver gjort opmærksom på, at der ligger en pc på et tomt sæde, spørger de ud for at høre, hvem den tilhører. Da der ikke er nogen, der henvender sig, tager de den af flyet, siger fungerende pressechef Kristian de Place Gamborg Hansen og tilføjer:

- Vi er selvfølgelig ved at undersøge, hvor pc'en er blevet af.

Den selvsamme pressechef oplyste torsdag aften, at PC'en endelig var blevet fundet i god behold, og at Peter Møller har fået den glædelige nyhed. 

LÆS OGSÅ: Lastbil vælter - 100 grise løber rundt på vejen