Julemanden er gal på Facebook

22. sep 2008
Der bliver nok ingen julegaver til folkene bag den populære internettjeneste Facebook. Julemanden er nemlig blevet sur. Det skyldes, at han har så mange venner, at Facebook nægter ham flere.

Siden amerikaneren Santa Claus oprettede sin profil på Facebook for en måned siden, har han fået 5000 venner, og det er det maksimale antal venner, som nogen kan have.

For at han kan tilføje nye venner, er han nødt til at slette nogle af sine eksisterende, og det er Santa Claus ikke tilfreds med, skriver hjemmesiden wired.com.

Santa Claus vil have Facebook til at gøre en undtagelse for ham. Det vil Facebook ikke, de foreslår i stedet Julemanden at oprette en gruppe, hvor alle kan registrere sig som fans.
Men Santa Claus understreger, at fans slet ikke er det samme som venner.

"Vi håber ikke, at denne mindre uoverensstemmelse får betydning i julen for de ellers gode piger og drenge, der arbejder for Facebook," siger Barry Schnitt, som er talsmand for Facebook.

Manden, der står bag julemandens profil, hedder faktisk Santa Claus og driver en fond til fordel for udsatte børn, hvor han optræder i julemandskostume.

-Newspaq

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her