Erhvervsmanden og politikeren Lars-Christian Brask skifter fra Venstre til Liberal Alliance. Foto: Lars-Christian Brask/PR

Jubel i Liberal Alliance: Stjæler V-stemme­sluger

1. nov 2019
Liberal Alliance bliver nu repræsenteret i byrådet i Roskilde. Lars-Christian Brask foralder Venstre.

Efter nogle uger præget af partiflugt får Liberal Alliance tilført nyt blod med substans og stemmer bag.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Forsker: Beskæftigelsessystemets jagt på udsatte er gået for langt

Det er Lars-Christian Brask, byrådet i Roskilde Kommune, som har vendt Venstre ryggen og nu melder sig ind i Liberal Alliance.

- Det her skal ses som et positivt tilvalg af de stærke liberale værdier, som er Liberal Alliances DNA. Jeg har været rigtig glad for min tid i Venstre, men jeg ser mig selv og min politiske fremtid i det revitaliserede Liberal Alliance med Alex Vanopslagh i spidsen, siger Lars-Christian Brask til Dagbladet Roskilde.

Og netop LA's politiske leder Alex Vanopslagh tager imod Lars-Christian Brask med åbne arme.

- Lars-Christian har markeret sig som en dygtig politiker i Roskilde Byråd, og vi er glade for, at han nu sørger for, at Liberal Alliance også er repræsenteret i Roskilde Byråd, og dermed kan påvirke Roskildes politik i en mere liberal retning, siger Alex Vanopslagh til avisen.

Lars-Christian Brask tilføjer, at han med valget af Liberal Alliance får en mindre platform at arbejde ud fra, men samtidig større frihed til at markere, hvad han står for.

LÆS OGSÅ: Politikere raser over Paludan-kunstværk: ”Meget usmageligt”

Lars-Christian Brasks sigte er at blive spidskandidat for LA i Roskilde ved næste kommunalvalg, og så har han ambitioner om også at komme i Folketinget.

Lars-Christian Brask har ifølge Dagbladet Roskilde ved de to seneste kommunalvalg fået over 1.000 personlige stemmer.

Han er både 2. viceborgmester og næstformand i plan- og teknikudvalget. Desuden kan han forvente, at komme i økonomiudvalget, hvor der i Roskilde Kommune er tradition for, at alle byrådets partier er repræsenteret.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Verdensstjerne chokerer igen