Siden teenageårene har Niels Olsen optrådt sammen med storebroren Jørgen Olsen som Brødrene Olsen. Foto: Bjarke Bo Olsen/BT/Ritzau Scanpix

Jørgen Olsen afslører: Sådan har Noller det

28. jun 2020, 17:00
Det går fremad for 'Fly on the Wings of Love'-stjernen, der sidste år blev ramt af kræft i hjernen, men som nu er begyndt at male igen.

Det går fremad for Niels ‘Noller’ Olsen, der har rejst sig fra sin kørestol, lyder det fra Jørgen Olsen.

LÆS OGSÅ: Studenter kører forbi begravelse: Deres opførsel vækker opsigt

Niels 'Noller' Olsen – den ene halvdel af brødrene Olsen – blev sidste år tvunget til at indstille karrieren, da han først blev ramt af en hjerneblød og senere fik kræft.

Den 66-årige musiker fik i efteråret 2019 konstateret kræft i hjernen. Dommen var hård fra lægerne, der gav 'Fly on the Wings of Love'-stjernen to til fire år tilbage at leve i.

Men det går heldigvis i den rigtige retning med Niels 'Noller' Olsens helbred, lyder det fra Jørgen Olsen til SE og HØR.

- Han har det fint, han er glad, og vi ringer meget tit sammen. Jeg tror, han er et sted, hvor han vil have noget ud af hver dag, siger Jørgen Olsen, der forklarer til ugebladet, at broderen nu er begyndt at gå med et gangstativ eller en rollator.

'Noller' har også genoptaget en af sine gamle hobbyer, da han er begyndt at male igen, siger Jørgen Olsen til SE og HØR.

I 2000 sang hele Europa med på Brødrene Olsens "Fly on the Wings of Love", da de vandt Eurovision med sangen, der vandt det danske melodigrandprix med titlen "Smuk som et stjerneskud".

Den første berømmelse kom til brødrene som store drenge med ungdomsbandet Kids, da de var bare 15 og 11 år.

Siden blev popduoen kendt for hits som "San Francisco" og "Angelina". Brødrene har i alt deltaget ni gange i det danske Melodi Grand Prix.