Siden teenageårene har Niels Olsen optrådt sammen med storebroren Jørgen Olsen som Brødrene Olsen. Foto: Bjarke Bo Olsen/BT/Ritzau Scanpix

Jørgen Olsen afslører: Sådan går det med Noller

31. maj 2020, 11:14
Det går stødt fremad for Niels ‘Noller’ Olsen, der er ved at komme oven på igen efter en svær sygdomsperiode, lyder det fra Jørgen Olsen.

Niels 'Noller' Olsen – den ene halvdel af brødrene Olsen – blev sidste år tvunget til at indstille karrieren på grund af kræft.

LÆS OGSÅ: Gigant-kæde kommer til Danmark: Her åbner den første butik

Den 66-årige musiker fik i efteråret 2019 konstateret kræft i hjernen. Dommen var hård fra lægerne, der gav 'Fly on the Wings of Love'-stjernen to til fire år tilbage at leve i.

Nu lyder meldingen, at det går stødt fremad for Niels ‘Noller’ Olsen, der er ved at komme oven på igen efter en svær sygdomsperiode.

Kemoterapi har gjort, at det er lykkedes at få fjernet et sjældent lymfom i hjernen på den tidligere vinder af Det Europæiske Melodi Grand Prix.

Sådan lyder de positive meldinger fra Jørgen Olsen til HER&NU.

- Det går fint med Noller. Hans tilstand er stabil. Det er længe siden, han har haft det så godt. Han kører på cykel, og indtil videre nøjes vi med at tale i telefon under corona'en, siger han til ugebladet.

Siden teenageårene har Niels Olsen optrådt sammen med storebroren Jørgen Olsen som Brødrene Olsen.

Brødrene er især kendt for deres store sejr ved Eurovision.

I 2000 sang hele Europa med på Brødrene Olsens "Fly on the Wings of Love", da de vandt Eurovision med sangen, der vandt det danske melodigrandprix med titlen "Smuk som et stjerneskud".

Den første berømmelse kom til brødrene som store drenge med ungdomsbandet Kids, da de var bare 15 og 11 år.

Siden blev popduoen kendt for hits som "San Francisco" og "Angelina". Brødrene har i alt  deltaget ni gange i det danske Melodi Grand Prix.