Flemming Vinther kan se frem til en ny udfordring som forhandlingschef for pædagogernes fagforening. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Flemming Vinther skifter job: - En drøm, der går i opfyldelse

28. jan, 11:05
Få uger efter, at Flemming Vinther fratrådte sin formandspost i HKKF, bliver han ny forhandlingschef hos pædagogernes fagforening, BUPL.

Selvom det ikke er mere end et par uger siden, at Flemming Vinther trak sig som formand for Hærens Konstabel- og Korporalforening, har han allerede fundet sig en nyt job. Fremover skal han nemlig være forhandlingschef hos pædagogernes fagforening, BUPL. 

Sagens hovedperson har svært ved at få armene ned, da han glæder sig rigtig meget til at starte i sit nye job. 

- Det er nærmest en drøm, som går i opfyldelse, at jeg kan blive ved med at beskæftige mig med aftaler og overenskomster. Det har jo fyldt rigtig meget i mit liv gennem de sidste mange år, og det er det, som jeg brænder for og synes er enormt spændende og sjov, siger han til A4 Nu og tilføjer:

- At det har været muligt at få jobbet hos BUPL og beskæftige mig med det fremover er en fantastisk mulighed, som jeg glæder mig rigtig meget til. Det er på det kommunale område, så der er også en masse ting, som jeg skal lære. Jeg skal have BUPL’s og vores medlemmers kultur ind under huden, men det er enormt spændende.

Du er skiftet fra en soldater-fagforening til en pædagogfagforening. Du er også skiftet fra statsligt organiserede til kommunalt organiserede. Hvilken betydning får det?

- Der er en masse teknik, som afhænger af, hvilket område man er på. Men når dagen er omme, så handler det om at skabe nogle gode vilkår for medlemmerne. Og det handler om at kampe for at forsvare deres rettigheder. Der er det i virkeligheden ikke så afgørende, om det er en soldat eller en pædagog. Det handler om at skabe nogle gode vilkår for medlemmerne, siger han og tilføjer:

- Og det glæder jeg mig til.

Det fremgår også af Flemming Vinthers Facebook-profil, at han ser frem til at komme i arbejdstøjet igen.