Jobopslag: Tjen penge på at tæske skoledreng

22. okt 2013, 14:08
Denne meget alsidige liste med jobannoncer viser, at USA lever op til sit rygte som mulighedernes land.

Vil du gerne tjene nogle lette penge?

Så mangler vi en, der vil flytte en flok havenisser midt om natten, eller gå rundt og se mager og udsultet ud foran et par kræsne børn.

Det amerikanske svar på Den Blå Avis, Craigslist, vrimler med utraditionelle jobtilbud. Huffington Post har samlet en række af de mest opsigtvækkende annoncer, og det samme har underholdningssiden Happy Place.

Her er et par af de skøreste, men efter sigende autentiske og ganske seriøse eksempler:

  • En mand vil hyre en til at omarrangere hans kones samling af havenisser midt om natten. Han er træt af de grimme nisser og håber, at konen bliver tilpas utryg ved de lidet æstetiske porcelænsskabninger, hvis de bytter plads i løbet af natten.
  • Kvinder har længe kunnet tjene penge på mænds underlige lyster. Og nogle mænd tænder tilsyneladende på at se kvinder kvadre snegle med deres bare fødder. Er du frisk på en privat sneglemassakre foran kameraet, vil et videoproduktionsselskab betale dig. Oven i købet behøver du ikke være nøgen. Selskabet understreger, at der er tale om et deltidsjob.
  • En bekymret mor vil hyre en meget tynd person til at gå rundt og ligne en, der er sultedøden nær i kvindens hjem. Formålet? At skræmme kvindens kræsne børn til at spise op.
  • En mere forstående mor fra Minneapolis vil til gengæld hyre en coach, der kan lære hendes søn at spille computerspillet 'Minecraft' på X-box.
  • En skoledreng tilbyder betaling til en, der vil give ham et lag tæsk. Han har nemlig løjet over for sin mor om, at han er blevet overfaldet, og nu vil han hellere tæskes end gå til bekendelse.

 

De jobsøgende kan dog også være med.

En mand fra Spokane har tilsyneladende et usædvanligt talent for at spise bananer. Har du købt for mange bananer, som du ikke får brugt, tilbyder han at hjælpe dig af med dem for et mindre honorar.

Og apropos planter, der bør ryste i bukserne af skræk, så tilbyder en anden mand at komme hjem til folk og råbe af boligens stueplanter for at motivere dem til at performe bedre. Han understreger, at han ikke vil råbe af akvariefisk.