Jesper C: Giv os Milan

3. okt 2008
FC Københavns redningsplanke fra torsdagens Uefacup kamp mod FC Moskva, målmand Jesper Christiansen, melder sig klar til at møde mægtige AC Milan.

"Jeg håber på, at vi slutter puljespillet på San Siro. Det vil være flot og en fantastisk oplevelse at stå over for alle de stjerner på sådan en arena," siger Jesper Christiansen til Ekstra Bladet.

I torsdagens kamp var Jesper Christiansen den helt store helt, da han langt inde i overtiden reddede et russisk kanonskud fra kanten af det københavnske felt.

Inden da var kampen blevet mere spændende end de fleste havde ventet. FCK kom nemlig bagud på mål af Hector Bracamonte ti miniutter før pauseteen.

Men på et selvmål af Alexander Sheshukov kom københavnerne tilbage, og 1-1 forblev kampens resultat.

Nu drømmer de søde drømme i på trænningsanlægget på Frederiksberg, for hvis lodtrækningen arter sig, så kan der vente et opgør mod Kaka, Ronaldinho og alle de andre milanesiske verdensstjerner.

"Vi kan jo ikke undgå, at trække et par store hold. Forhåbentlig får vi dem på udebane, så vi kan koncentrere os om at få de nødvendige sejre på hjemmebane mod nogle lidt mindre hold," lyder ønsket fra Jesper Christiansen.

-Newspaq

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her