(Arkivfoto) Her ses Märtha Louise midt mellem den danske og svenske kronprinsesse til Madeleines bryllup i 2013. Foto: Scanpix Sweden/Reuters/Ritzau Scanpix

"Jeg bragte skam over konge­familien"

18. jan 2020, 13:24
Den norske prinsesse Märtha Louises kæreste indrømmer, at han har haft det svært med at være kæreste med en prinsesse.

Der har været mange skriverier, efter den norske prinsesse Märtha Louise sidste forår afslørede på instagram, at hun var i et forhold med amerikaneren Durek Verret.

I podcasten The Life Stylish indrømmer han nu, at mediebevågenheden har været voldsom. Han fortæller, at han nærmest gik i chok og lå og græd og rystede i sin seng, efter de offentliggjorde forholdet. Det skriver B.T.

LÆS OGSÅ: Dennis Nørmark: Ingen aner, hvad vi får brug for af arbejdskraft i morgen

Amerikaneren, der arbejder som shaman og har fortalt, hvordan han kan kurere kræft, fortæller også, at der er mange ting, han fortryder, dog uden at indrømme, hvad det er:

Märthe Louise med sin kæreste i København (Foto: Ntb Scanpix/Reuters/Ritzau Scanpix)

- Jeg laver mange fejl, det må jeg ærligt indrømme. Jeg har lavet nogle alvorlige fejl, og jeg har bragt skam over hende, kongefamilien og hendes børn, og jeg må tage ansvar for de ting, jeg har gjort. Jeg er ikke perfekt, og jeg hævder heller ikke, at jeg er det.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller indrømmer affære med ung reality-stjerne

Durek Verret har også tidligere påstået, at han er blevet genfødt, og at han kan tale med ånder. Sammen har han og prinsessen været på en foredrags-turneen med titlen 'The princess ande the Shaman: Activation Divinity'.

I den forbindelse blev prinsessen beskyldt for at bruge sin prinsesse-titel til at tjene penge.