JeanClaude Van Damme i Volvo Truck Stunt

14. nov 2013, 10:25
Sponsoreret indholdbrbrVolvo Trucks har tidligere inviteret en række prominente gæster til at teste kvaliteten af ??deres lastvogne. Blandt andet verdensmester i slackline, Faith Dickey, Hamsteren Charlie og nu tager en sand Hollywoodlegende så stuntkonceptet til nye højder.brbrSe JeanClaude Van Damme udføre hans mest spektakulære split hidtil i videoen The Epic Split:

"Det du ser, er en krop udviklet til perfektion. Et par ben skabt til at trodse fysikkens love. Og en fast beslutning om at mestre et split af episke dimensioner."

Ordene er fra den legendariske action helt Jean-Claude Van Damme.

#TheEpicSplit er den sjette live-test fra Volvo Trucks. Det følger efter tidligere virale hits, der alle har illustreret forskellige funktioner i køretøjerne. Filmen blev skudt i blot én optagelse uden pauser.

Forud for optagelserne havde produktionsholdet øvet stuntet i tre dage, da den endelige version skulle i hus inden for et 15 minutters vindue – mens morgenlyset var helt perfekt.

"Da jeg så filmens storyboard, synes jeg, at det så fantastisk ud. Det er meget majestætisk og meget kraftfuldt," sagde ’The Muscles from Brussels’ under optagelserne på en øde flyveplads i Spanien.

"Ikke alene er ’The Epic Split' visuel spektakulær og spændende, men det er også den perfekte illustration af de unikke egenskaber, der er i de nye Volvo FM. Hvis lastvognen kan håndtere Jean-Claude Van Damme stående på sidespejlet, så vil den være i stand til at håndtere de fleste situationer," siger Per Nilsson, Director Public Relations hos Volvo Trucks.

Ovenstående artikel er sponsoreret.