- Jeg skal bare sørge for at holde mig i ro og ikke lave nogle bestemte bevægelser, siger Jarlen til Se og Hør (Arkivfoto). Foto: Jonas Vandall ørtvig/Jonas Vandall Ørtvig/Ritzau Scanpix

Jarl Friis-Mikkelsen i voldsom ulykke

24. jun, 17:04
Den kendte skuespiller og tv-vært styrtede for en måned siden ned ad en trappe og er stadig ved at komme sig.

Et fald ned ad en trappe har kostet Jarl Friis-Mikkelsen et brud i den nederste ryghvirvel.

Det skriver ugebladet Her & Nu.

Se og Hør har også talt med den 68-årige skuespiller, værtsveteran og tv-dommer, som fortæller til ugebladet, at ulykken skete, da han faldt ned ad en trappe for en måneds tid siden.

Han fortæller, at helingen går stille og roligt frem og skal vokse sammen af sig selv, men at det er med store smerter, som han beskriver som grufulde.

- Da jeg faldt, kunne jeg godt mærke, at jeg landede dårligt og hårdt. Men jeg var på benene igen bagefter. Men så begyndte det også at gøre mere og mere ondt - især dagen efter, fortæller Jarlen til Se og Hør.

Det var først der, han søgte læge, som sendte ham til en røntgenundersøgelse på hospitalet.

Der konstaterede lægerne et brud i den nederste ryghvirvel.

Han har fået et korset, han kan tage på, hvis smerterne er for store til at holde ud.

- Når jeg tager det på, kan jeg ikke sidde ned. Men det er også okay, at jeg ikke bruger det, siger lægerne. Jeg skal bare sørge for at holde mig i ro og ikke lave nogle bestemte bevægelser, siger Jarlen til Se og Hør.

Lægerne ved ifølge Jarl Friis-Mikkelsen ikke, hvornår han er fuldt ud på benene igen, men at det godt kan tage måneder.

- Heldigvis kan jeg lave lidt skrivebordsarbejde, og børnene har sommerferie om lidt, og så kan de varte mig op, tilføjer han til ugebladet.

/ritzau/