Janni Spies (th) ses her sammen med datteren Michala Kjær. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix (arkiv)

Janni Spies om forhold til 17 år yngre mand: ”En udfordring”

11. sep 2019
Mulighederne for Janni Spies og hendes brasilianske kæreste er ikke blevet større i de fire år, de har kendt hinanden, siger Janni Spies i et interview.

Rigmandsfruen Janni Spies vil ikke afvise at sige farvel til Danmark for at give kærligheden til sin 17 år yngre brasilianske kæreste en chance - men hun er helst fri for det, siger hun i et interview med Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Postbud smed breve i skraldespanden: Kostede ham dyrt

– Det er en rigtig stor udfordring. Nu er det fire år, vi har kendt hinanden, og jeg vil ikke sige, at det bliver nemmere. Vi bliver jo også nødt til at være voksne, ansvarlige og sige, hvad kan det her bære, og hvad er der af muligheder? De er jo ikke blevet større i løbet af de fire år, siger 56-årige Janni Spies.

Hun har to ægteskaber bag. Hun var gift i to år med rejsekongen Simon Spies, indtil han døde i april 1984.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

I 1988 blev hun gift med rigmanden Christian Kjær. De var gift i 20 år og fik børnene Michala og Christopher.

Hun har været kæreste med brasilianske Roberto i fire år, og han må højst opholde sig i lande, der er en del af schengensamarbejdet, i 90 dage ud af en periode på 180 dage.

– Det er klart, at han kan ikke hele tiden komme, og vi kan jo ikke leve på den måde. Men vi taler stadig sammen, og vi håber også at ses. Hvornår afhænger også af hans arbejde, siger Janni Spies til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Nye regler for topskat: Se om du bliver ramt