Jan Fog er ikke stukket af

14. okt 2008
Ejendomsmægleren Jan Fog er lige nu på efterårsferie tæt på Monaco. Han sejler rundt i sin store båd, og nyder varmen

Jan Fog, der er kendt for at sælge dyre ejendomme til velhavende danskere er lige nu på ferie i Middelhavet. Da jeg taler med ham er han ved at sejle ud af en havn mellem Nice og Monaco.

"Mine kunder holder efterårsferie lige nu, så derfor gør jeg det også. Jeg er på ingen måde stukket af. Så pigerne skal ikke græde, jeg kommer tilbage igen, " griner Jan Fog.

Finanskrisen har gjort, at hussalget er gået næsten i stå, og folk er afventende for om de kan få solgt deres eget hus, før de køber et nyt.

"Alt bliver udsat lige nu på grund af finanskrisen og bankernes situationer. Hvis en havde sagt for en måned siden, at finanskrisen ville ramme så hurtigt, så havde ingen troet på det," siger Jan Fog.

I følge Jan Fog har danskerne stadig lyst til at købe huse, men de har ikke helt modet til at gøre det, så længe krisen kradser.

"Det der sker i bankerne har afstedkommet nervøsitet og folk er tilbageholdende. Men jeg må altså også sige, at det faktisk går godt med at sælge de dyre ejendomme," slår Jan Fog fast.

 

faktaboks