Isabella MieheRenard indlagt efter selvmordsforsøg

28. aug 2008
Skrev selvmordsbrev og tog sovepiller. Blev fundet med fråde om munden af kæresten.

Det var en aften for fem år siden, hvor Isabella Miehe-Renard forsøgte selvmord. Hun havde tidligere på aftenen omhyggeligt kysset den daværende kæreste, skuespillerne Thomas Mørk, farvel, for den aften havde hun en plan. Hun skulle begå selvmord - og mest for hans skyld. For Isabella kunne ikke tro på, at hun var god nok. Det skriver Ekstra Bladet.

Isabella endte første gang i en dyb depression som 27-årig, og i de næste år lurede den i kulissen indtil den nat, hvor hun drak sig mod til at begå selvmord med sovepiller. Kæresten Thomas Mørk fandt hende liggende i køkkenet med fråde om munden, og den nat blev hun indlagt på psykiatrisk afdeling.

Ikke alle kan klare at være 'På'

Isabella voksede om i kendisverdenen. Faderen var den kendte skuespiller Louis Miehe-Renard, og hun fik hurtigt foden ind ad døren i kendisland, blandt andet som studievært på Eleva2ren sammen med Michael Meierheim.

Men kendisland tærede på Isabellas skrøbelige sjæl, og en depression satte ind, og hun mener, at unge skal være klar over, hvilket liv det er, de går ind til, hvis de søger stjernedrømmen. Det skriver hun om i sin nye bog 'På'. Men hun er også realistisk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Lad os ikke bilde os ind, at det løser eller fjerner depressioner hos andre, når kendte danskere står frem med problemet. Men jeg ved selv, hvor vigtigt det er ikke at føle sig alene og isolere sig, siger Isabella Miehe-Renard til Ekstra Bladet.

I dag har Isabella Miehe-Renard lagt kendislivet på hylden, så vidt det er muligt, og arbejder som freelance pr-medarbejder for Psykiatrifonden.

faktaboks