Lene Beier er vært på TV2-programmet 'Landmand søger kærlighed'. (Arkivfoto) Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Ikonisk TV2-program trodser coronavirus

26. apr, 10:28
Det populære dating-program 'Landmand søger kærlighed' med værten Lene Beier i spidsen starter optagelserne i maj måned.

En lang række danske og udenlandske tv-produktioner er blevet udskudt på grund af udbruddet af corona-virus. Men det gør sig ikke gældende for det populære TV2-program 'Landmand søger kærlighed', der starter optagelserne i næste måned, skriver eb.dk

LÆS OGSÅ: Kendt forfatter er død - 85 år

Men corona-krisen vil dog sætte sit præg på de kommende udgaver af programmet. TV2 slår nemlig fast, at man i videst muligt vil optage udendørs, når Brian, Claus, Laura, Mads, Stine og Svend indleder jagten på deres livs kærlighed. 

Programredaktør Mads Volck forklarer, at man tager de ansattes og deltagernes helbred meget alvorligt. Derfor har man også til hensigt at efterleve myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke. 

Lene Beier skal igen i år være programmets vært. Og hun lægger ikke skjul på, at hun ser frem til at komme i arbejdstøjet igen.   

- Jeg glæder mig til at komme i gang og til at møde de nye landmænd,' skriver værten i en besked til Ekstra Bladet.

Hvis man har fulgt med, når programmet ruller over skærmen, har man muligvis lagt mærke til, at Lene Beier ynder at give krammere til deltagerne. Men det er altså ikke tilladt i den kommende sæson. 

- Man kan jo sige til folk, at man har lyst til at give dem et kram, og det tror jeg, at jeg kommer til at gøre i høj grad, siger hun til TV2.

LÆS OGSÅ: Sverige hårdest ramt - Dødstallet i Norden passerer 3000