Der var penge i vente for en mand i 50'erne fra Faurskov Kommune. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Ignorerede opkald i over en måned: Nu er han mangemillionær

14. jul, 15:14
Et ukendt nummer blev ved med at ringe til en mand i 50’erne fra Faurskov Kommune. Da han en dag besluttede sig for at ringe tilbage, var der særdeles gode nyheder.

Det sker ikke så tit, at folk render rundt uvidende om, at de er blevet mangemillionær. Men det er netop, hvad der er sket for en mand i 50'erne fra Faurskov Kommune.

Han var ikke klar over, at der ventede ham en stor lottogevinst på hele 12.500.000 kroner hos Danske Spil. Det ville manden have vidst, hvis han havde taget telefonen en af de mange gange, Danske Spil forsøgte at ringe til ham.

I over en måned havde manden derfor været uvidende om den glædelige nyhed, fordi det ikke var lykkes Danske Spil at ringe ham op eller få kontakt via mail. Og da manden heller ikke havde været logget på sin bruger i flere år, var der meget, der pegede i retning af, at gevinsten ville forblive hos Danske Spil. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Nu kan jeg godt se, at det var lidt dumt, at jeg ikke tog telefonen, udtaler vinderen, der vil være anonym, i pressemeddelelsen.

Heldigvis for ham, besluttede en medarbejder hos Danske Spil dog at gå alternative veje. Hun valgte at sende manden en besked, for at fange hans opmærksomhed. I beskeden skrev hun:

- Kære … Det er meget vigtigt, at du ringer til mig. Mvh, Helene.

Det tik tændt op i nysgerrigheden for manden, der besluttede sig for at gribe knoglen og ringe tilbage. Og her modtog han en rystende nyhed.

- Jeg undrede mig da over, at jeg fik en sms fra en fremmed kvinde. Men jeg blev selvfølgelig nysgerrig. Så jeg ringede op til hende. Da hun sagde noget om, at jeg havde vundet en stor gevinst i Lotto, blev jeg naturligvis skeptisk. For jeg har prøvet at blive ringet op af folk, som enten ville snyde mig eller sælge mig noget. Det er også derfor, jeg ikke tager telefonen, hvis jeg ikke kender nummeret, forklarer han videre i pressemeddelelsen.

Manden er nu 12.500.000 kroner rigere, og det er noget, man lige skal vænne sig til, som han forklarer i pressemeddelelsen, hvor det også fremgår, at han blandt andet har tænkt sig at bruge pengene på en lejlighed i Aarhus.

- Det var meget uvirkeligt. Jeg måtte have noget at sunde mig på, så jeg gik ud og købte en virkelig god flaske rom og tog mig et fornuftigt glas, udtaler han.