I aften begynder tvkrigen

29. aug 2008
Når TV 2 i aften har premiere på Vild med Dans bryder tvkrigen ud i lys lue. Stationen fra Kvægtorvet i Odense har revanche til gode

Sidste fredag vandt DR. Men i aften skyder TV 2 for alvor med skarpt, når stationen har premiere på 'Vild Med Dans'.

Det populære underholdningsshow, der sæson efter sæson har haft rekordmange seere, skal nemlig denne gang kæmpe mod det allerede forholdsvist populære talentshow på DR 'Talent 2008'.

Sidste fredag havde DR tæt på en million seere til anden omgang af 'Talent 2008', mens TV 2 'kun' kunne prale med knap 700.000 seere på deres optaktsprogram forud for 'Vild Med Dans'.

Men når det går løs i aften med liveshows, seerafstemninger og en statsministerfrue i pailletter, er TV 2 sikker på, at seertallet ryger i vejret.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

»Fredag var jo kun en forsmag,« har TV 2's underholdningsredaktør, Gitte Madsen, udtalt.

Og til Nyhedsavisen siger hun, at hun slet ikke frygter for konkurrencen med DR.

»'Vild Med Dans' er et dejligt koncept, som seerne tidligere har taget til sig, og i år har vi nogle skønne deltagere. Mon ikke også, der er seere nok til os begge to?« lyder det fra Gitte Madsen, der ligesom DR's underholdningsredaktør, Jan Lagerman Lundme, ikke umiddelbart frygter konkurrencen.

»Seerne må jo vælge, hvad de helst vil se. Men jeg er sikker på, at der er plads til os begge. 'Talent 2008' er et skønt koncept,« siger Jan Lagerman Lundme.

Det er dog et faktum, at DR's 'X factor' i sidste sæson vandt tv-krigen fredag aften så massivt, at TV 2 traf beslutningen om ikke at vende tilbage med skøjteprogrammet 'Varm På Is'.

faktaboks

'Vild Med Dans'-premiere

Når parrene i aften for første gang skal på gulvet foran snurrende kameraer, er det garanteret med en vis portion nervøsitet. Dog behøver ingen af dem at frygte, at de ikke er med næste fredag. Der bliver nemlig ikke stemt nogen ud på premiereaftenen. Seerne kan dog stadig stemme, og stemmerne vil tælle med næste fredag.

I aften er det kun de kendte kvinder, der skal danse enten vals eller samba med deres partner, mens de kendte mænd skal danse fællesdans.

Sådan danser de

Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt.
Oliver Bjerrehuss og Viktoria Franova.
Hans Pilgaard og Mie Moltke.
Kenneth Carlsen og Katrine Bonde.
Søren Bregendahl og Ashli Williamsson.
Anne-Mette Rasmussen og Thomas Evers Poulsen.
Jette Torp og Mads Vad.
Anne-Grethe Bjarup Riis og Michael Olesen.
Szhirley Rasmussen og Silas Holst.
Tina Lund og Tobias Karlsson.