Hver anden mand vil ha sex på jobbet

21. jul 2010
Kvinderne gider ikke, men hver anden mand ønsker sex på arbejdspladsen. De tænder på ophidselse og spænding, siger sexolog.

"Kl. 14.00 mødes vi i rengøringsrummet, hvor der er håndklæder, vi kan ligge på - og vand. Døren kan ikke låses, men pyt; det gør det bare mere spændende ;-)"

Knap halvdelen af mændene fantaserer om sex på jobbet, men ønsker de sex med de kvindelige kollegaer, kan det hele meget vel blive ved hede dagdrømme.

Læs også: Sådan afslører du din partners utroskab

Ophidsende!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

En undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Wilke for Avisen.dk, viser nemlig, at mens knap 50 procent af alle mænd har haft lyst til sex på arbejdspladsen, har kun 17 pct. af kvinderne har haft tilsvarende fantasier.

Undersøgelsen viser også, at knap hver fjerde lykkes med at have sex med en kollega.

"Mænd er seksuelt løsrevne, mere umiddelbare, og mere klar på det forbudte. De synes, det er ophidsende, sjovt og frækt at kunne blive afsløret af en chef eller en kollega," siger sexolog og parterapeut Katrine Berling.

Læs også: Sådan scorer du din frække kollega

"Mange kvinder, derimod tænker forud, og frygter snarer risikoen for at blive opdaget," siger hun.

Bekræftende

"Mændende synes også, at det at planlægge sex er kinky. Alene det at score aftalen, aftale hvor og hvornår, det skal finde sted, er sindsygt frækt og bekræftende for mange mænd," fortæller sexologen.

Læs også: Kvinder går amok i kondomer før julefrokosten

Sex på jobbet

Så stor en andel svare ja til:

"Har du haft lyst til sex på din arbejdsplads?"

  • Mænd: 48,6%
  • Kvinder: 17,4 %