Hustrumorder fængslet

20. jul 2008
En 40årig er fængslet for at dræbe sin fem år yngre hustru med syv knivstik, imens parrets børn befandt sig i lejligheden. Manden ringede selv til politiet.

En 40-årig mand, der natten til søndag stak sin 35-årige hustru ihjel med syv knivstik, imens parrets to børn befandt sig i lejligheden, er blevet fængslet i fire uger.

Det bekræfter vagtchef ved Østjyllands Politi Amrik Chadha overfor avisen.dk.

Klokken 02.50 ringede manden selv til poltiet og fortalte, at han havde dræbt sin kone i familiens lejlighed på Vidtskuevej i Viby udenfor Århus.

Parrets to børn på henholdsvis 10 måneder og tre år befandt sig i lejligheden under drabet. De er nu overladt til de sociale myndigheder, fortæller Amrik Chadha.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Sigtet for manddrab

Søndag eftermiddag blev manden fremstillet i grundlovsforhør i retten i Århus. Han er nu varetægtsfængslet i fire uger sigtet for manddrab.

Ifølge jp.dk, der var tilstede ved retsmødet, frygtede manden, at hustruen ville forlade ham og tage børnene med. Det skulle være grunden til, at han syv gange stak hende med en køkkenkniv.

Det var oprindeligt meningen, at manden efterfølgende ville begå selvmord, men det fortrød han i sidste øjeblik af hensyn til børnene.

Begge er irakiske kurdere. Manden kom til Danmark for 10 år siden, mens hans hustru kom til landet for tre-fire år siden.

 

faktaboks