Hotel og restauration

13. sep 2010
Overrisiko for kræft for ansatte indenfor hotel og restauration.

 

Branche - sygdom - overrisiko

Ansatte i restaurationer og cafeterier


Mænd
Tunge 170
Mund 160
Svælg 200
Spiserør 120
Tyktarm 30
Lever 170
Bugspytkirtel 20
Strube 210
Lunge 50
Nyre 30
Urinblære 20
Metastaser 40
Bløddelssarkomer 70


Kvinder
Mund 70
Svælg 90
Spiserør 60
Lever 60
Bugspytkirtel 40
Strube 210
Lunge 60
Livmoderhals 80
Æggestokke 20
Nyre 20




Grill-, burgerbarer og pølsevogne


Mænd
Lunge 100


Kvinder
Livmoderhals 110
Lunge 40


Værtshuse


Mænd
Mund 280
Svælg 200
Spiserør 130
Strube 190
Lunge 90


Kvinder
Bugspytkirtel 60
Lunge 70
Livmoderhals 60
Leukæmi 70


Hotelansatte


Mænd
Tunge 210
Mund 230
Svælg 150
Spiserør 80
Mavesæk 40
Lever 170
Bugspytkirtel 50
Strube 80
Lunge 30
Nyre 60
Bløddelssarkomer 160


Kvinder
Lunge 50
Strube 70
Lunge 50
Bryst 14
Livmoderhals 80
Æggestokke 70
Nyre 30
Hjerne og nervesystem 30
Metastaser 30
Leukæmi 30

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

 

 

skjultitel

 

.