HK tilbyder hjælp til politiet

20. sep 2008
Københavns Politi har fået et tilbud fra HK om at skaffe de nødvendige hænder til at klare det administrative arbejde.

I et brev sendt til politidirektør Hanne Bech Hansen foreslår HK/Stats formand, Thora Petersen at holde et møde.

Her vil fagforeningen præsentere sit forslag til, hvordan de administrative opgaver ved Københavns Politi kan løses på en professionel og effektiv måde samtidig med, at politidirektøren får frigjort politifolk til at løse de mange politiopgaver - nu og på lidt længere sigt.

"Vi har taget kontakt til vores kolleger i HK Hovedstaden og undersøgt, om vi har kvalificerede ledige, der kan tage fat på at løse de mange administrative opgaver... Og det har vi!" skriver Thora Petersen fra HK/Stat i brevet til Hanne Bech Hansen.

HK/Stats forslag til en konkret løsning på ressourceproblemerne i Københavns Politi kommer efter, at en række politiske partier har foreslået, at der skal ansættes flere HK'ere til at tage sig af administrative opgaver i politiet.

HK/Stat har flere gange peget på, at de administrative ressourcer i staten i dag er stærkt underprioriterede, hvilket rammer det faglige arbejde - også hos politiet.

"I alle organisationer er HK'erne dem, der sikrer sammenhængen, når opgaverne skal løses," siger Thora Petersen, formand for HK/Stat.

/Newspaq/

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her