Danskerne har i en undersøgelse kåret deres foretrukne nyhedsvært på Danmarks Radio. (Arkivfoto) Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Her er danskernes foretrukne DR-vært

21. maj 2020, 17:22
I en undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov for B.T. har værten fået opbakning fra mere end hver femte dansker.

Danmarks Radios 49-årige nyhedsvært, Kåre Quist, er en stolt mand for tiden. I en undersøgelse foretaget af YouGov peger 21 procent af respondenterne nemlig på ham som deres foretrukne nyhedsvært, skriver bt.dk

LÆS OGSÅ: Kæmpe kø foran Noma - politi på stedet

- Det er jeg vildt glad for og pavestolt over, og det er endda seerne, der har vurderet mig. Alt det, jeg laver, giver kun mening, hvis de synes, det er godt, siger Kåre Quist til bt.dk og tilføjer senere:

- Jeg skal da ærligt indrømme, at jeg også bider mærke i, at jeg har slået Cecilie Beck.

Han henviser til en lignende undersøgelse hos konkurrenten TV2, hvor Cecilie Beck høstede den største opbakning. Tv-værten forklarer dog i samme omgang, at han stadig er optaget af, hvordan befolkningen vurderer hans indsats på jobbet.   

- Jeg er ekstremt stolt og ærekær. Der kommer meget kvalificeret efterkritik fra seerne. Det læser jeg og tager til mig, især hvis der er mange, der kritiserer noget bestemt. Det tænker jeg meget over. En gang imellem også lidt for meget, siger Kåre Quist.

LÆS OGSÅ: Ny drive-in-festival ser dagens lys