Henrik Jensen ny Horsenstræner

13. aug 2008
Som ventet bliver det Brøndbyassistenten Henrik Jensen, der overtager trænersædet i Horsens til januar.

Bytte-bytte købmand.

Når Kent Nielsen overtager trænersædet i Brøndby til januar, så drager Brøndbys assistenttræner Henrik Jensen den anden vej.

Han har underskrevet en kontrakt for halvandet år med Superligaklubben.

- Vi har hele tiden ønsket en dansk træner og vi er glade for, at vi har skrevet kontrakt med Henrik Jensen, der fra første dag har været vores første prioritet. Han står for nogle af de dyder, som AC Horsens sætter pris på og han kommer med en god ballast som topspiller, assistenttræner og cheftræner. Vi glæder os til samarbejdet, siger sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelse.

Henrik Jensen kommer fra en stilling som cheftræner for Brøndbys damer og assistenttræner for klubbens SAS Liga-hold og han glæder sig til at bestride cheftrænerjobbet i AC Horsens.

- AC Horsens blev nummer fem i sidste sæson, så selvfølgelig er det en interessant klub for mig. Jeg kommer til at stå i spidsen for et rigtig godt hold, der kan gøre sig gældende i midten af SAS Ligaen og fremtidsudsigterne ser lovende ud. Jeg har været træner for Brøndbys damer i tre år og det har jeg været glad for, men jeg har hele tiden vidst, at jeg ville videre på et tidspunkt, siger Henrik Jensen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

 

faktaboks