Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Henriette Zobels ven står frem: Sådan fandt jeg hende død

8. jan, 16:32
Nu står manden, der fandt Henriette Zobel, frem, og fortæller om den dag, hvor han fandt sin veninde død.

Det var Henriette Zobels ven, Jesper Lindbjerg, der fandt den tidligere model og iværksætter død. Det fortæller SE og HØR i det blad, der kommer på gaden i dag:

 – Det var mandag den 9. (december, red.). Der havde vi en aftale om, at vi skulle ringe sammen om morgenen og lige høre, hvordan vi havde sovet og sådan. Men jeg kunne ikke få fat på Henriette. Det undrede mig meget, forklarer vennen til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Styrelse glemte hundredvis af sager om arbejdsskader - Borgere måtte vente på erstatning i månedsvis

I første omgang tænkte vennen, der havde tilbragt meget tid med rigmanden Peter Zobels ekskone op til hendes død, at hun bare sov længe. Men han tog derefter hen til Henriette Zobels lejlighed og fandt hende død i sofaen:

 - Så råbte jeg: Henriette, din idiot! Hvad fanden har du gang i? Hun svarede ikke. Hun var lige så kold som is, fortæller han til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Firma går konkurs - Ejer melder ansat til politiet

Jesper Lindbjerg fortæller til B.T., at Henriette Zobel kæmpede med alkoholen den sidste tid. Det har hun også selv tidligere fortalt til medierne.

Henriette Zobel blev 57 år. Hun efterlader sig to voksne sønner. Den 20. december blev hun bisat fra Christianskirken på Christianshavn.