Kurt Daells blev adopteret af Daell familien lige efter anden verdenskrig. Var en af arvingerne til Daells varehus. Kurt har sammen med sønnen Erling Daell, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Harald Nyborg-milliardær deler ud af formuen

11. sep 2019
Kurt Daells yngste søn, Njal Daell, har fået en luns af familieforretningen bag Jem & Fix, Daells Bolighus og  Harald Nyborg for første gang.

Kurt Daell, ejer af Harald Nyborg-imperiet, har tidligere sagt til medier, at hans ældste søn Erling Daell skulle overtage rattet i Harald Nyborg-koncernen. Den proces ser ud til at være i gang for alvor i koncernen. 

Koncernen driver butikskæderne Harald Nyborg, Jem & Fix og Daells Bolighus i dag og Kurt Daells og familiens formue er vurderet til at ligge i omegnen af 2,5 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Neymar's voldtægtssag tager uventet drejning

78-årige Kurt Daell har delt ud af sin egen andel i virksomheden til sønnerne. Det skriver finans.dk. Den aldrende ejer af har givet sin yngste søn Njal Daell en andel på 10 pct. af familiefirmaet. Storebror Erling Daell har fået yderligere 5 pct.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

De små procentsatser dækker over store værdier. Harald Nyborg-koncernen havde ifølge finans.dk  en omsætning på 5,5 mia. kr. og 2.000 ansatte i 2018.