Hans Pilgaard var i 18 år vært på 'Hvem vil være millionær' - nu er klar med sit første regnskab som selvstændig. Foto: Foto: Ólafur Steinar / Ritzau Scanpix

Hans Pilgaard er direktør: Så meget tjener han

5. maj 2019
Den 55-årige tv-vært har præsenteret sit første regnskab i sit eget selskab.

I 19 år var Hans Pilgaard vært på ’Hvem vil være millionær’, men sidste år valgte TV2 at sætte den populære quiz på standby.

Den 55-årige journalist besluttede sig for at stifte sit eget firma, og han er nu klar til præsentere sit første regnskab.

Ekstra Bladet skriver, at firmaet Hapi Entertainment, der har Hans Pilgaard som både eneejer og direktør, i 2018 havde en bruttofortjeneste på 268.000 kroner.

Hans Pilgaard kalder det friske regnskab for ’acceptabelt’.

- Jeg har dog store forventninger til, at nogle af de investeringer, der er foretaget sidste år, giver afkast i det igangværende år, siger Hans Pilgaard.

Pengene, som han blandt andet har tjent fra sit arbejde med TV2-programmerne ’Lige i skabet’, ’Hos Hans’ og ’Sæt pris på ’Danmark’, står ikke firmakontoen, da han har valgt at trække dem ud for at betale løn til sig.

Lige nu arbejder Hans Pilgaard på et større projekt, der består af seks mulige tv-afsnit til TV2, men han ønsker ikke at røbe detaljerne om programmerne, da kanalen endnu ikke har afgjort, om de vil bruge penge på at føre idéen ud i livet.

- Nogle gange skal man tage en chance, og så må man undervejs finde ud af, om det går, siger Hans Pilgaard, der i løbet af måneden skal til møde hos TV2 for at finde ud af, om de nye programmer skal laves.