Hans Engells og hans kone Pernille Engell smider hver dag to ting ud. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Hans Engell: Vi er begyndt at afvikle livet

11. jun 2020, 21:28
Den 71-årige politiske kommentator er begyndt at rydde op i sine ejendele, og så har han sammen med sin kone været ude og kigge på gravsteder.

I en alder af 71 år er Hans Engell og hans kone Pernille Engell begyndt at fokusere mere og mere på, at livet ikke varer evigt.

 Det fortæller den tidligere minister og chefredaktør og nuværende politiske kommentator til Billed-Bladet:  

LÆS OGSÅ: Engell: Derfor trækker Ellemann sig som gruppeformand

- Vi er stille og roligt ved, og det kan lyde lidt brutalt at bruge udtrykket "at afvikle livet". Vi smider ting ud, vi rydder op. Vi sørger for, at der ikke ligger alt muligt alle mulige steder. Vi begynder at se i øjnene, at det på et tidspunkt ikke er her i lejligheden, vi bor, men på Vester Kirkegård.  Så vi går da rundt og kigger: Hvor kunne vi tænke os at ligge? Skal det være i nærheden af søen? Vi begynder at have en moden, realistisk tilgang til, at livet har en slutning. Det gælder om at nyde det. Og det gælder om ikke at skulle rydde op i en tilstand, hvor man ikke er i stand til det.

Han afslører også i interviewet, at han ikke er nervøs for at blive ældre. Men han tager dog ofte forbi lægen for at få tjekket sit blodtryk og få taget blodprøver.

LÆS OGSÅ: Blærerøven var utro: Nu fortæller han om ny kæreste

Hans Engell har været gift to gange. Første gang med Annette Engell, som er mor til hans datter Charlotte Engell. Anden gang var i 2005. hvor han blev gift med sin tidligere sekretær, Pernille Engell.