Hadehjemmeside mod jøder er genopstået

13. aug 2008
Hjemmesiden mosaik.com er genopstået med det samme indhold, som da den blev lukket i 2005. Manden bag siden er nu advokat Knud Eriksen, og han lægger ikke skjul på, at verden skal befries fra det jødiske åg

»Jøder hænges ud på nettet,« lød overskrifterne i februar 2005. Medierne fortalte om en hjemmeside, der udstillede navngivne jøder i medier og politik. Dengang blev hjemmesiden lukket af ejerne efter den massive pressestorm, men for to måneder siden er den genåbnet med det samme indhold som for tre år siden.

Manden bag siden, advokat Knud Eriksen, står - til forskel fra bagmanden dengang - frem på nettet. Han lægger ikke skjul på, at han ønsker, at jøder i Danmark skal afsløres som hjernevaskere, der ejer praktisk talt alle massemedier.

Ideer på hade-side

»Jøder kan let skabe den virkelighed, at seks millioner jøder blev gasset, eller hvad de nu ellers vil, uanset sandhed og historisk og fysisk virkelighed, når de ejer praktisk talt alle massemedier,« sagde Knud Eriksen i en tale, som han holdt i Virginia i USA sidste år.

Han foreslår, at det måske er en god ide at begynde at udveksle ideer i fora som 'Stormfront', der er en hade-side, som arbejder for 'White pride world wide', 'Hvid magt over hele verden'.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Siden er kun åben for registrerede medlemmer, og den er kendt for at indeholde tekst om en mulig racekrig og nødvendigheden af at bevare den hvide race.

»Internettet er et mirakel i vort favør, vort bedste våben,« sagde advokaten i sin tale i USA.

Nyhedsavisen ville gerne have spurgt Knud Eriksen om, hvorfor han har åbnet siden igen, og om der findes opdaterede oplysninger om jøder indenfor politik og medier, men han har ikke besvaret vores henvendelse.

Se siden på www.mosaisk.com

faktaboks