Grevinde Alexandra havde hverken diadem eller det store skrud på, da hun mandag havde første arbejdsdag i Bang & Olufsen. (Arkivfoto) Foto: Bax Lindhardt/SP/Ritzau Scanpix

Alexandras nye job: Vil være en helt almindelig kollega

18. maj, 11:32
Mandag trådte den tidligere prinsesse ind på sin nye arbejdsplads, hvor hun bare vil kaldes Alexandra.

Først hed hun Alexandra Christina Manley, så prinsesse Alexandra og de seneste mange år har titlen være grevinde Alexandra.

Men da hun mandag mødte op hos Bang & Olufsen i Lyngby, hvor hun har landet et job, var det bare som Alexandra.

Det fortæller hun i et interview med Se og Hør.

- Jeg har bare sagt, jeg skal hedde Alexandra her blandt kollegaerne. Så jeg håber, de lærer mig ting og sager og tager mod mig som en helt almindelig kollega, siger hun til ugebladet.

Grevinden er blevet ansat i en nyoprettet deltidsstilling, hvor hun får titlen som såkaldt "Director, Client Programmes".

I den nye rolle skal hun blandt andet arbejde med identificering af nye kundegrupper.

Derudover skal hun udvikle kundeprogrammer på tværs af marketing og salg.

- Jeg har længe gerne ville ind i den danske forretningsverden, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at møde mine danske kolleger og have en hverdag med dem og lære både om B&O, som er et dansk ikon, men også om, hvordan vi skal arbejde med B&O ude i verden, fortæller grevinden til Se og Hør om sit nye job.

Den 55-årige grevinde Alexandra har en alsidig karriere bag sig.

Hun har tidligere været ansat som underviser på et universitet i USA.

Derudover er hun forfatter til en bog om lykke samt en bog om forretningsetik - og de seneste år er hun desuden sprunget ud som sangerinde.

/ritzau/