Grevinde Alexandra og hendes to sønner Prins Nikolai og Prins Felix deltog sammen med tusindvis af motionister i Ecco Walkathon til fordel for Hjerteforeningen og SOS Børnebyerne. T Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Grevinde Alexandra stopper

9. sep 2019
Den 55-årige grevinde stopper som ambassadør for ECCO Walkathon.

Grevinde Alexandra har valgt at stoppe som ambassadør for ECCO Walkathon. Det afslørede den 55-årige grevinde, da hun i søndags deltog i 20-års jubilæet for velgørenhedsbegivenheden.

LÆS OGSÅ: Revser Løkkes exit: "Pinlig" og "vanvittig"

Gennem de sidste 20 år har den danske koncern ECCO Sko doneret penge for hver af de kilometer, som deltagerne har gået ved den årlige motionstur i en række af danske byer.

Beløbet var 7,5 kroner per gået kilometer, da ECCO Walkathon i weekenden blev afviklet i København, Aarhus, Odense og Kolding.

Inden da indtog grevinde Alexandra scenen på Kastellet i København, hvor hun forklarede til pressen og publikum, at hun nu har valgt at give stafetten videre og takke af som ambassadør for ECCO Walkathon.

- 20 år er et godt jubilæum. Nu er det godt på vej og med stor succes, siger Alexandra til SE & HØR.

Hun var sammen med sine to sønner, prins Nikolai og prins Felix, blandt andet finde hos de cirka 15.000 motionister, der søndag drog gennem hovedstadens gader i forbindelse med ECCO Walkathon.

Den tidligere prinsesse havde lige fået prins Nicolai, da hun for 20 år siden deltog i den allerførste ECCO Walkathon, der i år valgte at give pengene til SOS Børnebyerne og Hjerteforeningen.