Grækenland er det sikre valg på charterferien

22. feb 2010
Førstepladsen går til Grækenland som ferieland i påsken. Dernæst kommer Italien, Spanien og Tyrkiet.

Med påsken kommer foråret, og hvor skal du så rejse hen?

Måske er du mest til sol og badeferie? Måske er du mere til en kulinarisk oplevelse? Eller måske vil du springe i faldskærm, dykke eller ride langs strandene?

Gucci eller faldskærmsudspring

Og hvilket land er så bedst, når det gælder maden, og hvor er det bedst at tage hen, hvis du vil købe Gucci og Prada?

Rejsebureauerne Star Tours og Apollo Rejser har givet ni lande i middelhavsområdet karakter i otte kategorier - se billede ovenfor.

Antikken er seværdig

Og Grækenland blev bureauernes klart foretrukne - de fremhæver en skøn natur, dejlig mad, historiske seværdigheder, samt strandene og sikker sol.

"Grækenland byder på gammel kultur med masser af oplevelser. Det græske øhav med sine strande er smukt, det samme er de græske byer og de victorianske havne. Grækerne er venlige mennesker - der er lidt for enhver smag," siger Stig Elling salgsdirektør i Star Tours.

Kamp om andenpladsen

Spanien, Egypten, Italien og Tyrkiet er også godt med i konkurrencen om medaljerne.

"Spanien byder på smukke storbyer og smukke øer. Barcelona og Madrid har masser af livsglæde, kultur og fantastiske restauranter. Mallorca har lækre strande, golfbaner, restauranter og indkøbsmuligheder. Egypten er fantastsisk, når det gælder sol og strand, for eksempel ved Sharm el Sheik, men også seværdigheder - og det er ikke kun pyramiderne. Man kan tage på Nil-cruise og se faraoernes historie udspille sig undervejs," siger Rikke Koks Andreassen, pr-chef for Apollo Rejser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her