Gode intentioner redder ikke liv

4. dec 2012, 10:10
Sponsoreret side: brbrHvert år sender Læger uden Grænser mere end 4.000 medarbejdere ud i verden for at hjælpe der hvor det gør ondt, og de har brug for andet end gode intentioner hvis de skal redde de mange børn, som hver dag lider rundt omkring i verden.

Organisationen udsender læger og sundhedspersonale til nødhjælpsprojekter i hele verden, og alene i Biltine-distriktet i det østlige Tchad behandler Læger uden Grænser mere end 1.000 børn.


Børnene bliver blandt andet testet for malaria og undersøgt af en sygeplejerske. Samtidig bliver der uddelt mad-rationer til mødre så hverken barn eller mor sulter.

Siden Læger uden Grænser begyndte programmet i april har flere end 3.500 alvorligt underernærede børn fået behandling og flere end 1.200 børn er blevet helbredt og udskrevet.

Men der er stadig mange der har brug for hjælp og organisationen har brug for støtte hvis de fortsat skal hjælpe udsatte og syge mennesker rundt omkring i verden som ikke kan klare sig selv.

I stærke vendinger leverer videoen ovenfor et direkte og utvetydigt budskab som allerede har vundet stor opmærksomhed i medierne. Budskabet ledsages af en ny og nemmere måde at støtte på, med helt ned til 1 kr. om dagen og opefter – du kan også støtte med et enkeltbeløb.

Dette er en ny spændende retning for nødhjælpsorganisationer der har brug for støtte og i sammenhæng med nye kreative og ukomplicerede støtte-metoder så er det en interessant ny retning.

Ovenstående er sponsoreret indhold.