De ansatte i Danfoss kan se frem til en stor personalefest i august. Virksomheden fejrer får sjette gang et milliardoverskud med en kæmpe fest for medarbejderne. Foto: Linda Kastrup / Ritzau Scanpix / Arkiv

Efter kæmpe overskud: Dansk firma belønner sine ansatte

18. jun 2019
Efter Danfoss har leveret et milliard overskud for 2018, fejrer den til sommer de gode tal med medarbejderne. Det er sjette gang, virksomheden belønner sine ansatte med øl og pølser i lange baner.

Den sønderjyske virksomhed Danfoss kunne ringe det nye år ind med en omsætning på 45,5 milliarder kroner og et overskud på næsten 3,5 milliarder, som den nu fejrer med en kæmpe personalefest. Det skriver JydskeVestkysten.

Medarbejderne kan, når festen afholdes den 23. august, se frem til at lade sig underholde af Dizzy Mizz Lizzy, kopibandet Queen Machine, Halberg & Friends samt komikeren Christian Fuhlendorff.

Festen afholdes traditionen tro på Ringridderpladsen i Sønderborg.

Ikke første gang

Den seneste fest var i 2017, hvor 4.100 medarbejdere åd og drak sig igennem 7.000 liter øl, 800 meter pølse, et ton kartofler og 350 kilo drømmekage. Her blev gæsterne underholdt af Mick Øgendahl, Carpark North og Gnags.

Det er sjette gang, virksomheden holder en af landets største personalefester.

Første gang, Danfoss valgte at fejre sin succes var i 2011. Her blev festen fejret i Fredericia, men siden da har Sønderborg været vært for kæmpefesten.

Ideen til at holde fest opstod, da virksomheden på den anden side af finanskrisen, kunne levere et flot regnskab for 2010.