Arriva kan ikke holde budgettet, så de ansatte får ingen julegave i år. Foto: Arriva/PR

Gigant i store problemer: Bytter julegaven ud med en hilsen

5. dec 2019
Arriva er sat til salg og sløjfer med kort varsel julegaverne til de ansatte.

De tyske ejere af trafikselskabet Arriva, Deutsche Bahn, gør klar til at sælge selskabet, og det betyder, at de ansatte må sige farvel til julegaverne.

LÆS OGSÅ: Løkke sælger villa: Elendigt tag og ulovlig el

I en intern mail, som er landet hos Ekstra Bladet, skriver selskabets administrerende direktør Marianne Bøttger blandt andet, at 2019 "har været præget af udfordringer i vores forretning".

"Det betyder desværre også, at vi i år må ændre på den måde, vi uddeler julegaver på. I har muligvis allerede bemærket, at der ikke er blevet ’lukket op’ for online julegave-shoppen i år. Julegaven i år vil i stedet blive en nytårshilsen, som I vil modtage på den anden side af årsskiftet."

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Marianne Bøttger skriver videre, at gaven i år i stedet vil blive en nytårshilsen, og at Arriva er i en kritisk situation og ikke kan leve op til budgettet.

Formanden for HK Trafik og & Jernbane, Dennis Alex Jørgensen, har kun hovedrysten til overs for Arrivas beslutning.

- Jeg synes, at det er meget lavt at synke, at virksomheden sender regningen for sine dårlige ledelsesbeslutninger ned til medarbejderne ved at fjerne deres julegaver med så kort varsel, siger han til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Dansk firma konkurs: Chef overførte penge til familien