Her ses Gimi Levakovic's søn Santino (tv) og en nevø ved Højesteret i forbindelse med, at Gimi Levakovic i 2016 undgik at blive udvist. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix (arkiv)

Medlem af berygtet familie på kontanthjælp: Nyder livet i luksuslejligheder

29. dec 2019
Flere medlemmer af den berygtede familie Levakovic har slået sig ned i luksuslejligheder i Ørestaden i København.

Den såkaldte sigøjnerboss Gimi Levakovic og flere af hans nærmeste bor i dag luksuslejligheder i København. Og det på trods af, at ingen af dem på papiret har råd til at betale de skyhøje huslejer, skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Klamme fund hos kendt kæde: Nu er chefen fyret

Gimi Levakovic forklarer til avisen, at det er kæresten Mia, som betaler 14.000 kroner for de 106 kvadratmeter med to terrasser på første række til Kalvebod Fælled, hvor han og kæresten bor.

Ifølge Ekstra Bladet er Gimi Levakovic på kontanthjælp. 

Kæresten har arvet flere gange og er milliardær, forklarer Gimi Levakovic.

- Og politiet kan bare spørge, hvor de penge kommer fra. Mia skal nok bekræfte det. Hun har tre gange fået arv. Både fra hendes far og mormor og morfar, siger han til Ekstra Bladet.

Udover at den 50 medlemmer store families overhoved bor på dyre adresser i Ørestaden, så har nevøen Angelo Levakovic, der for nylig skiftede efternavn til Christiansen, ifølge Ekstra Bladet boet på flere adresser i området.

LÆS OGSÅ: Skal ansætte 250 personer: "En smule bekymrende"

Han bor nu sammen med sin bror Leonardo, der i dag hedder Lorenzen til efternavn, i en lejlighed til 15.100 kroner om måneden.

Desuden bor Gimis søster Silvia, som nu hedder Winther til efternavn, og niecen Cinoni, der ifølge Ekstra Bladet nu hedder Chanel Sommer, i Ørestaden. Begge på dyre adresser.

Familien Levakovic er ifølge Ekstra Bladet Danmarks mest kriminelle familie.

De fik opholdstilladelse i Danmark i 1972, og ifølge avisen har samtlige nulevende medlemmer af familien over 18 år begået kriminalitet.

Tre medlemmer af familien; Jura, Stefano og Django, er udvist af Danmark for bestandigt, mens Alpacino Petrovic i 2015 blev udvist af Danmark i 12 år.

LÆS OGSÅ: Hvil i fred: Dem mistede vi i 2019