Den jyske turistattraktion har fået flere gæster på nakken over kravet om mundbind (personerne på billedet har intet med den konkrete sag at gøre). Foto: Pressefoto

Gæster i Djurs Sommerland raser over corona-krav: Skændes med de ansatte

13. jul 2020, 19:21
Den jyske turistattraktion har fået flere gæster på nakken over kravet om mundbind.

Gæster i Djurs Sommerland er vrede og stiktossede på den jyske turistattraktion, fordi de er blevet mødt med krav om at bære nyt mundbind hver gang, de prøver en forlystelse.

På Djurs Sommerlands facebookside harcelerer flere gæster over kravet om at skulle bære mundbind ved fem særlige forlystelser.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

En mor, der er stærkt utilfreds med reglerne, skriver blandt andet: ”Det er fandeme noget svineri”.

I nogle tilfælde er gæster begyndt at diskutere med personalet, og nogle har forsøgt at smugle brugte mundbind med videre til næste forlystelse.

- Heldigvis overholder de fleste gæster retningslinjerne, men vi oplever, at nogle gæster stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor de ikke må genbruge mundbindene, siger Djurs Sommerlands direktør, Henrik Nielsen til stiften.dk.

På grund af coronasituationen og bestræbelserne på at undgå smittespredning er det et krav fra myndighederne, at der skal benyttes nye mundbind ved fem forlystelser i sommerlandet.

Det drejer sig om forlystelserne Tigeren, Dragekongen, Skatteøen, Juvelen og Piraten.