Fynsk OBtur i Aalborg

17. aug 2008
Guldsnakken begynder sandsynligvis at rumle i krogene i den odenseanske ådal igen, efter at OB søndag overbevisende vandt 30 over AaB på udebane.

Efter en forrygende sæsonstart forsvandt al snak om fynsk guld som dug for solen, da FC Midtjylland gennembankede OB i sidste uge.

Men efter en hård uge på træningsbanen, var OB-spillerne klar til at revanchere sig.

- Hele ugen har vi snakket om kampen mod FCM, og vi kom til kampen i dag med et stort ønske om at vise, at vdet var en engangsforstilling, sagde centerforsvaren Anders Møller Christensen efter kampen.

AaB’erne så ud til at lide under et hårdt program med to kampe om ugen, og de danske mestre kunne ganske enkelt ikke hamle op med OB’ernes frembusende spil.

Da det samtid blev til et hurtigt OB-mål og AaB’s debutant Michael Beauchamp efter et kvarter fik rødt kort, var kampen reelt afgjort.

Det var Henrik Hansen, der stod for det første mål, da hans skud blev rettet af og snød Karim Zaza i AaB-målet.

OB burde have afgjort kampen adskillige gange før pausen, men det skete først efter en times spil, da Eric Djemba-Djemba sendte sit første Superliga mål i kassen.

Kort før tid betalte Johan Absalonsen lidt tilbage af den mål-gæld, som han via nogle gigantiske afbrændere havde oparbejdet.

faktaboks