Fritzl holdt sin mor fanget

30. okt 2008
Incestmonstret fra Østrig, Josef Fritzl, har endnu flere skeletter i skabet. Det er nu kommet frem, at han har holdt sin mor fanget i 21 år.

Skandalerne omkring det østrigske incestmonster vil ingen ende tage. Josef Fritzl har nu indrømmet, at han også har holdt sin egen mor indespæret "i årevis" i et loftsrum med brædder for vinduerne.

Indrømmelsen har han givet til den retspsykiater, der står for hans mentale vurdering, Adelheid Kastner, op til hans kommende retssag.

"Jeg fik aldrig nogen kærlighed fra hende. Hun plejede at tæske mig, slå mig indtil jeg lå på gulvet i en pøl af blod. Jeg har aldrig fået et kys. Jeg blev aldrig nusset," har monstret sagt til psykiateren ifølge den britiske avis The Sun.

Ifølge de lokale tinglysningspapirer arvede Fritzl huset i Amstetten, "fordi moren døde".

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Men ifølge Fritzl selv havde han i virkeligheden låst hende inde i et loftsrum for at hævne sig for overgrebene mod ham som barn.

Angiveligt skulle hun først have været død i 1980, og ingen naboer har set hende i den 21 år lange periode.

"Jeg murede vinduet til, så hun aldrig mere skulle se dagens lys," har Fritzl fortalt.

Retspsykiateren Kastner har forberedt en mentalrapport, forud for Fritzls retssag, der begynder til februar næste år. Ifølge hende er Fritzl ikke sindssyg, og hun anbefaler, at han aldrig bliver sluppet fri igen.

-Newspaq

faktaboks