Freeway køber sig ind i Lejebolig.dk

22. sep 2008
Internetkoncernen Freeway køber sig ind i et af Danmarks allerstørste annoncemarkeder for lejeboliger, Lejebolig.dk. Fokus på volumen og nye services for udlejere er sat på dagsordenen i et marked i vækst.

På Lejebolig.dk kan udlejere og boligsøgende annoncere for og efter ledige lejeboliger. Annoncetjenesten havde sidste år over 15.000 annoncer. Virksomheden samarbejder med flere hundrede udlejere, som sikrer en konstant tilgang af nye boligemner, og med Freeway som medejer forventer man at kunne øge antallet af faste udlejere yderligere den kommende tid grundet den massive markedsføringsmaskine, man er blevet en del af.

Direktør i Lejebolig.dk, Michael Eggert udtaler om det nye medejerskab:

”Vi har klart styrket vores position med Freeway som ny medejer. Freeway har formået at skabe nogle af Danmarks mest besøgte og populære tjenester på Internettet, og det vil vores kunder kunne drage stor fordel af. Kombineret med vores viden om markedet for lejeboliger, forventer vi derfor at kunne udvikle forretningen betydeligt i samarbejde med Freeway”.

 

Bredere og bedre eksponering
Michael Eggert oplyser, at Lejebolig.dk med den nye ejer vil ramme væsentlig flere boligsøgende end noget andet lejeboligsite herhjemme:

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

”En af vores kernekompetencer er at samle boligsøgende uden tag over hovedet og udlejere med ledige lejemål, og med det nye ejerskab bliver vores annoncer eksponeret langt bedre end nogen af vores konkurrenter kan tilbyde. Det vil naturligvis gavne vores udlejere, men også boligsøgende, som vil få adgang til rigtig mange ledige lejeboliger”.

På Lejebolig.dk annonceres lejemål fra billige studie- og bylejligheder til de dyrere luskuslejligheder. I takt med, at flere af de store ejendomsmæglerkæder for nylig er gået ind på markedet for lejeboliger, har Lejebolig.dk oplevet en øget efterspørgsel også efter de dyrere lejemål, som mæglerne selv kan have svært ved at komme af med. Af samme grund bruger flere og flere mæglere og administrationsselskaber den målrettede markedsføringskanal til eksponering af deres boligemner.

”I forhold til ejendomsmæglerne ligger vores styrke i kontakten til de mange potentielle lejere. Med de muligheder, der ligger i de mange nye brugere vi nu kan ramme, forventer vi også en mærkbar stigning i antallet af annoncer herfra”, udtaler Michael Eggert.

Den helt rigtige partner
I takt med et øget fokus på markedet for lejeboliger har Lejebolig.dk det seneste års tid fået flere købstilbud, men disse har ifølge Michael Eggert ikke været interessante nok: ”Vi har fået et par bud om at sælge hele virksomheden, men for os har det været det vigtigste at kunne gå sammen med den helt rigtige partner, så vi sammen kan udvikle produktet. Det tror vi på vil gavne, naturligvis vores egen forretning, men også vores kunder som helhed”.

faktaboks