Kronprinsparrets børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine, er begyndt på en international skole i Verbier, Schweiz. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Frederik og Mary har i årevis skjult økonomisk fidus

15. jan, 11:09
For op mod 87.000 kroner om ugen har man kunnet leje kronprinsparrets skihytte i Verbier.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har i en årrække udlejet en skihytte i det schweiziske jetset-paradis Verbier, skriver Her & Nu.

LÆS OGSÅ: Pernille Rosendahl afslører: Sådan blev vi kærester

At kronprinsparret for ti år siden købte en skihytte i det attraktive skiområde kom først frem i sidste uge.

Det skete i forbindelse med, at kronprinsparrets børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine, begyndte på et planlagt tre måneders ophold på Lemania-Verbier International School i Verbier.

Ifølge annoncer, som Ekstra Bladet har set, har kronprinsparret lejet den 200 kvadratmeter store lukushytte ud for mellem 27.800 og 86.800 kroner om ugen.

LÆS OGSÅ: Ansatte må ikke drikke sodavand: Risikerer fyreseddel

Ekstra Bladet fortæller, at ejendommen er i tre plan og har fire værelser, som giver plads til ti sovende personer.

Hytten er indrettet efter traditionerne i området og har blandt andet en stue med pejs og en balkon med grill. Dertil kommer to badeværelser, det ene med jacuzzi.

Ekstra Bladet skriver, at kongehuset ikke har ønsket at kommentere udlejningen af skihytten overfor hverken Her & Nu eller Ekstra Bladet, og efter ugebladets henvendelse er udlejnings-annoncerne ikke længere aktive.

LÆS OGSÅ: Midt i politisk stormvejr: Kristian Jensen får særlig hilsen fra Pernille Rosendahl