Et nyt billede af kronprinsparrret bliver flittigt liket og delt af danskere. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Nyt Frede og Mary-foto tager nettet med storm

10. maj 2020, 18:08
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har delt et billede på Facebook, som løfter sløret for, hvilken betydning corona-krisen har haft for parret på den private front.

Tidligere har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ofte gået i teatret og i biografen for at nyde kulturelle oplevelser. Men som følge af de nuværende corona-restriktioner er de i øjeblikket ligesom alle andre danskere henvist til sofaen hjemme i stuen. Det afslører parret i et opslag på det sociale medie Facebook, skriver eb.dk. 

LÆS OGSÅ: Venstre-politiker er død

- En anderledes og lidt mere afslappet... nåh ja ... en meget mere afslappet måde at gå i teatret på. At sidde hjemme i sofaen kan naturligvis aldrig erstatte det at gå i teatret. Men det er alligevel skønt, at vi kan få en teateroplevelse derhjemme i denne tid, skriver de i opslaget og tilføjer:

- Vi ønsker alle, der ligesom os er igang med at se Det Kongelige Teaters opsætning af Højskolesangbogen online, rigtig god fornøjelse.

Det øverste billede illustrerer Mary og Frederik i fuld galla med diamanter og dertilhørende ordner på balkonen i det Kongelige Teater i København.

Nedenfor ses et mere afslappet foto, hvor man kan se parrets fødder. 

Og det falder tilsyneladende i danskernes smag.

I hvert fald har billedet på nuværende tidspunkt fået over 15.000 reaktioner samt hundredevis af kommentarer og delinger fra danskerne.

LÆS OGSÅ: Stor redningsaktion på Møns Klint